Adathordozó megsemmisítés

Mikor van szükség az adathordozók megsemmisítésére?

A műszakilag hibás, értéktelen merevlemezeket, telefonokat, SSD meghajtókat, USB kulcsokat és szalagokat meg kell semmisíteni

Attól, hogy nem működnek, az adatokat még tartalmazzák. A meghibásodott merevlemezek, USB kulcsok, memóriakártyák és okostelefonok minden felhasználói és üzleti adatot tartalmaznak, és a meghibásodott készülékről egy szakember jó eséllyel lementheti a dokumentumokat, fotókat és szerződéseket.

 

Milyen módszert kell alkalmazni a megsemmisítésre?

Az adathordozókat dokumentált módon, NATO minősített berendezéssel semmisítjük meg

A megsemmisítést úgy kell elvégezni, hogy az adatokat hordozó eszközök teljes útja, és a megsemmisítés teljes folyamata biztosítva legyen. Ezért minden megsemmisítést jegyzőkönyvezünk, a teljes folyamatról pedig videofelvételt készítünk. A jegyzőkönyv bizonyító erővel rendelkezik, és alkalmas arra, hogy a vállalat igazolja, hogy mindent megtett az adatok védelme érdekében.

A legmagasabb biztonsági igényeknek is megfelelünk

A MAXXeGUARD berendezés segítségével pénzintézetek és kormányzati szervezetek biztonsági igényeit is ki tudjuk szolgálni

A megsemmisítési szolgáltatásunk az Ön biztonsági igényeihez igazodik. Amennyiben egyszerű megsemmisítésre van szükség, lehetőség van kedvező árú darabolásra. Amennyiben kormányhivatalok, pénzintézetek biztonsági igényeit kell kiszolgálni, lehetőség van az aprításra, melynek során a merevlemezeket akár 1 mm széles csíkokra vágjuk fel.

A megsemmisítés során keletkező elektronikus hulladékot díjmentesen átvesszük és elszállítjuk.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és munkatársaink segítséget nyújtanak a leselejtezés biztonságos, megfelelő és auditálható folyamatának a kialakításában. Biztonsági tanácsadóink a legjobb gyakorlatot fogják javasolni Önnek, és minden részletről tájékoztatják.