Roll-out menedzsment

A leselejtezés teljes folyamatát menedzseljük

A könyv szerint nulla értékkel rendelkező számítógépek pénzt is érhetnek

A leselejtezésre kerülő számítógépek, notebookok, okostelefonok, szerverek és adattárolók könyv szerinti értéke ugyan nulla lehet, de a használt eszközök piacán ezek a gépek is pénzt érhetnek. Mi vállaljuk, hogy felmérjük a teljes eszközkészlet értékét, és megmondjuk, hogy az mennyit ér. A gépek ellenértékét levonhatjuk az adattörlés és megsemmisítés költségéből, és az is lehet, hogy az adattörlés semmibe sem fog kerülni, vagy még Ön kap pénzt a gépekért.

 

A gépeket felújítjuk, és akár visszaértékesítjük

Akár a saját munkatársainak ajándékozhatja a számítógépeket

Sok vállalat szereti a munkatársainak ajándékozni a leselejtezett számítógépeket. Minősített és jegyzőkönyvezett adattörlés nélkül ez bírságokat vonhat maga után, és az ISO minősítések elvesztésével járhat. Ráadásul ha egy ajándékba kapott számítógép meghibásodik, általában a rendszergazdákra nehezedik a teher, hogy a gépeket megjavítsák. Mi a gépeket jegyzőkönyvezett módon megtisztítjuk az adatoktól, majd felújítjuk őket. A megtisztított és felújított gépekre jogtiszta szoftvereket telepítünk, majd lehetővé tesszük a munkatársak számára, hogy garanciával együtt jelképes összegért vásárolják meg őket.

Fizetünk a számítógépekért és szerverekért

A telefonok, számítógépek, szerverek akár bevételt is jelenthetnek a vállalatnak

Azokat a számítógépeket, telefonokat, szervereket és más adathordozókat, amelyeket a vállalat munkatársai nem szeretnének jelképes összegért visszavásárolni, a használt eszközök piacán értékesítjük. Így a vállalat akár bevételre tehet szert a leselejtezett gépekből.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és munkatársaink segítséget nyújtanak a leselejtezés biztonságos, megfelelő és auditálható folyamatának a kialakításában. Biztonsági tanácsadóink a legjobb gyakorlatot fogják javasolni Önnek, és minden részletről tájékoztatják.